Fantazya 4-vuotta: Synttäriarvontaviikko - arvonta 6

lauantaina, marraskuuta 08, 2014

Hih, taas yritin teitä vähän valoittaa, mitä näin illan arvonnassa voisi olla luvassa ;)

Tukkajutuista päästääkin siis tukkajuttutökötti arvontaan. Mähän olen hehkuttanut Biozellin nimeen jo jonkin aikaa. Voimme olla todella ylpeitä, että Suomessa on tällaista osaamista. Biozell on syntynyt jo kauan aikaa sitten, vuonna 1942 vaikka historia lähteekin jo 1920-luvulta. Pitkän matkan on Biozell siis jo kulkenut, joten pitkän ajan osaamisesta on varmasti kyse. Minähän tutustuin merkkiin alkujaan hopeashampoon ja hoitoaineen kautta. Olihan minulla muuten se hopea Color Maskin. Halusin saada hiuksistani inhottavan keltaisuuden pois ja tuotteet todella toimivat siinä! Niiden avulla sain inhottavan keltaisuuden pois ja hiukset tuntuivat muutenkin hoidetuilta. Tuotteet olivat myös todella riittoisia! Sittemmin olen testannut kuivashampoota, lakkaa (vaikken niistä mitään ymmärrä:D), suolasuihketta ja muitakin hiushoitonaamioita. Voin kertoa, että olen ihan rakastunut! Tämä merkki tuntuu todella omalta ja laadukkaalta.


Vaikka mä olenkin ihan käsi hiusten laiton kanssa, olen siitä ihan äärimmäisen kiinnostunut. Varsinkin nyt kun pikkujoulukausi alkaa, on meillä monilla varmasti edessä laittautumista ja hiuksetkin pitää saada ojennukseen. Mähän varmaan joudun menemään taas sieltä mistä on aita matalin, eli teen taas sellaisen kampauksen, jonka varmasti jo osaan. Alkuun suihkin hiuksiini kuivashampoota, pitäähän hiusten nyt ehdottomasti olla puhtaat ja kuivashampoolla saa myös rakennetta hiuksiin. Mikäli hiukset on jo hyvin pestyt, aloitan homman suolahsuihkeella, sillä saa myös mahtavaa rakennetta hiuksiin. Sitten laitan pannan päähän ja kiepautan hiukset sen ympärille. Sitten viimeistelen vielä lakalla, että kaikki haituvat pysyvät ojennuksessa. Tässä se, mitä mä osaisin hiuksilleni tehdä. Veikkaan, että ruudun toisella puolella löytyy mahtavia hiusosaajia ;)

Biozell löytyy muuten myös Facebookista. Sain pientä vihiä, että sieltä saattaa jatkossa löytää tarjouksia tuotteista. Käykeehän tyksimässä ;)
https://www.facebook.com/biozellprofessional

Nyt siis olisi mahdollisuus voittaa hiustenmuotoiluun tarkoitettuja tuotteita. Kaksi pakettia ihania hiustuotteita, joten kaksi voittajaakin :)


PAKETTI 1
Muotovaahto
Muotoiltava hiuskiinne
Vahvistava lämpösuojasuihke
Hiuspuuteri
Kuivashampoo tummille hiuksille


PAKETTI 2
Hiuskiinne
Kuivashampoo
Tuuheuttava suolasuihke
Kosteuttava kiiltosuihke


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

Tällä kertaa arvontakommentissa tulisi kuulua teidän kamalin hiustarinanne? Onko se ollut joku kamala väri, ehkä hiukset tarttuneet väärässä paikassa johonkin vai onko sinulle käynyt yhtä pahasti kuin Sekaisin Marista- leffassa? Kamala hiustarina siis jakoon. Kertokaa myös, kumpi paketti olisi teille mieluisampi?

Arvonta-aika on tasan viikon verran. Ensi lauantai 15.11. klo 12:00 päivällä arvonta päättyy, joten laitahan siihen mennessä osallistumiskommenttisi. 

Tulehan ensi lauantaina katsastamaan, oletko voittanut!
Mikäli voittaja ei ilmoittaudu minulle viikon sisään 22.11. mennessä, arvotaan paketti uudelleen.


Eli kumpainen paketti olisi sinulle sopivampi? Pääsenkö nauramaan teidän hiuskommelluksillenne? :) 


*Yhteistyössä Biozell / Norlas OY kanssa. Arvontapalkinnot ovat sponsoroituja.

You Might Also Like

50 kommenttia

  1. Yläkoulu aikaan tuli hiuksia värjättyä milloin minkäkin väriseksi. Kerran tuli kokeiltua jotain melodyn tuotetta, joka oli jo ajat sitten päiväyksen menettänyt... Piti olla keskiruskea tai vastaava sävy... Lopputulos oli kaikkea muuta. Ihana violetti "Pirkko Liinamaa" väri, onneksi oli kyseessä sävy, ei kestoväri :)

    VastaaPoista
  2. Tahtoo tahtoo, kattelin jo tuota suolasuihketta ja se kiinnostas myös kuivashampoo tummille hiuksille... mun hiustarina, olin lapsena luonnonkiharaisen hiustupon omistaja, teini-iän värjäilyt sai hiukset suoristumaan ja nyt päälle kolmikymppisenä tuo kikkarankakkara on palannut, en tiedä onko kovin kiva kun hiukset jos on auki niin rakas siskon poikani kommentti on että Skeit-täti näyttää ihan tärähtäneeltäx)♡ lasten suusta siis se totuus tulee... mutta siis tuskailen nyt tämmöisen enemmän tai vähemmän kihara pilven (lue: puskan) kanssa.
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja mun hiukset on kovia vetämään sisäänsä tavaroita, mm. käkikello on jäänyt jumiin niihin (edustava tyttöystävä 100 vee pirskeissä ja oikeesti mitään en ollu ottanu) ja tästä onkin tullu jo elävä legenda ja hyvä ettei joudu tukkatarkastukseen kyläilyjen päätteeks;)
      -Skeit-

      Poista
  3. Yläkoulu aikaan tuli värjäiltyä hiuksia milloin minkäkin väriseksi... Kerran oli hiusväri vähän vanhentunut, lopputulos oli ihana "Pirkko Liinamaa" violetti. Alkuperäinen väri piti olla keskiruskea tai vastaava. Onneksi kyseessä oli sävy, ei kestoväri :D

    VastaaPoista
  4. Mun traumaattisin tukkakriisi on viimeiset hiuspidennykset. Liian painavat teippipidennykset nyrhivät poikki koko oman tukan. Itku tuli kun pidennykset poistettiin ja jäljellä ei ollut mitään...:( Ei tule enää mitään pidennyksiä tänne ja vaalin kyllä omaa tukkaa henkeen ja vereen :)
    Paketeista kelpaisi kumpi vaan, mutta kallistun nyt pakettiin numero 2.

    VastaaPoista
  5. Mulla ei mitään kauhean pahoja juttuja ole koskaan käynyt, mutta tulee mieleen mutsin kertoma tarina siitä, miten mä olin pienenä saanut sakset käsiini ja leikannut otsatukkaan kivan loven :D Aika paljolta olen onneksi säästynyt kun tämä on pahin mitä tulee mieleen!

    Itselleni mieleisempi olisi paketti 2 (:

    VastaaPoista
  6. En osaa päättää kumpi näistä on pahempi mutta tässä ny: lapsena,oisinko ollut joku 6-7 vuotias, mun pikkusisko oli saanut sellaisen pyöröharjan jostakin barbie-lehdestä. Ja minähän olin hirmuisen kateellinen ja päätin salaa kokeilla sitä ja tottakai hiukset jäi siihen solmuun... no leikkasin sen irti ja piilotin meidän vaatehuoneen lattialle jonkun täkin alle ja voi sitä häpeän määrää kun isä sen löysi...:'D
    Toinen on tapahtunut viime kesänä.... Oltiin mun siskon kanssa sytyttämässä tulia meidän ulkosaunan kiukaaseen ja mää päätin leikkiä tulitikuilla,no sit tein jotain "hienoa" ja käskin siskoa katsomaan ja yhtäkkiä alko kuulua rätinää ja naama valahti kalpeeks ku huomasin mun yhden hiussuortuvan syttyneen tuleen ja sisko nauraa naamapunasena vieressä... voiettä:'D
    Ja paketti 1 on mieluisampi kun mitään noista tuotteista en ole ikinä käyttänyt:)

    VastaaPoista
  7. Ehkä pahin muistoni tukkamokani on joskus alle kolmekymppisenä. Värjäsin pitkät hiukseni tummalla sävyllä ja kuinkas ollakkaan niistähän tuli ällöt vihertävän kukertavat. Ei muuta, ku peilin eteen sakset käteen ja aloin ite nyhertämään tukkaa lyhyeksi. Lopputulos kamalaakin kamalampi ja iso itku päälle. äitiliini näin muistelee.
    Tuo kakkospakkaus tai kumpi vaan.

    VastaaPoista
  8. Mä olin edellis vuoden heinäkuusta lähtien värjäillyt mun tukkaa itse, ja suurella yllätyksellä kaikki onkin aina mennyt paremmin kuin hyvin! Tokihan latvat on olleet kamalaa pullasutihamppua, kun niitä ei ole leikattu kunnolla aikoihin, mutta värin puolesta oon aina ollut enemmän kuin tyytyväinen -näin kotivärjäyksen tuloksena siis. Mutta eräänä elokuun iltana se vihdoin tapahtui. Se katastrofi, joka varmaan vuoden oli odottanut tuloaan. Nimittäin kaikki meni ihan päin honkia! Sanotaanko nyt vaan, että mun yritys nostaa noita liukuvärin vaaleita latvoja ylemmäs ei tällä kertaa enää onnistunutkaan ja päälle isketty hopeashampoo teki tilanteesta vaan vielä pahemman! Vai miltä kuulostaa tukka, jossa on väreinä mm. tummaa ruskeaa, oranssinkeltaista ja pastellisen vaaleanpunaista!? Itku ei kyllä ollut tuolloin kaukana..! :D Hädissäni soitinkin heti seuraavana päivänä kampaajalle, että vieläkö tälle viikolle olisi vapaita aikoja, sillä tää mun letti on aivan hirveä! Onnekseni sainkin ajan perin päivän päähän, ja siellä aivan ihana kampaaja pienen alun järkytyksen jälkeen saikin tästä aivan ihanan näköisen :)

    Ja molemmissa paketeissa on kiinnostavia tuotteita...mulle kelpaa ihan kumpi vain! ;)

    VastaaPoista
  9. Hmm mieleeni ei tule mitään kovin pahaa, noh ehkä se karmea hiusmalli ala-asteikäisenä. Pitkä takatukka ja sivuilta lyhyt tukka otsiksen kera. Kakkospakkaus ehkä eniten houkuttaisi.

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Yläasteella tapahtunut kotivärjäys, jonla seurauksena vaaleat hiukseni olivat epämääräisen väriset, lähinnä vihreän harmaat :)
    Molemmat paketit kiinnostavat, eli kumpi vaan käy!
    marvu954@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Hiusmoka sattui aika nuorena, olin varmaan jotain 5-6 vuotta kun päätin leikata itse hiukseni.. Otsahiukset juuresta poikki kaikki, ja tietenkin uhrina myös kolmevuotias pikkuveli joka ei voinut tilanteelle mitään :D Häneltä myös puoli päätä kaljuksi. Yritin piilotella leikattuja hiustupsuja pöydän taakse, mutta näkihän kaikki että jotain on nyt leikelty :D Äiti oli kyllä vihainen, näytin tosi kamalalta :O

    Enemmän kiinnostaisi paketti nro 1.

    Sara /sappe_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Palkinto 1 kiinnostaa enemmän mutta molemmat käy. Mulla on Biozellin suolasuihke ja minusta se peittoaa kalliimmat vastaavat tuotteet! Ehkä pahin moka oli ottaa vaalennettuun blondiin mustia raitoja kampaajalla. Tottakai ne levisivät ja seuraavat 7 viikkoa kuljin hopeapäänä kun eihän se lähtenyt pois!

    VastaaPoista
  13. Mun pahin tukka kriisi iski permanentin jälkeen.. Halusin loivaa kiharaa isoilla rullilla niin kampaaja kertoin että ei kun pienillä rullilla tää pitää tehä kun on jäykät hiukset. Aattelin että kaipa hän sitten tietää mitä tekee....
    Lopputulos oli lampaanvillaa muistuttava kasa päässä joka oli vielä neliön mallinen kun kampaaja koitti vielä saksilla pelastaa hiukset.
    Silloin ei hymyilyttänyt mutta vahingosta viisastuu ja ei enää permiksiä kiitos :)
    Paketti 2 olis mun hiuksiin sopivampi ;)

    -Gabriella

    VastaaPoista
  14. Mun pahin tukka kriisi iski permanentin jälkeen.. Halusin loivaa kiharaa isoilla rullilla niin kampaaja kertoin että ei kun pienillä rullilla tää pitää tehä kun on jäykät hiukset. Aattelin että kaipa hän sitten tietää mitä tekee....
    Lopputulos oli lampaanvillaa muistuttava kasa päässä joka oli vielä neliön mallinen kun kampaaja koitti vielä saksilla pelastaa hiukset.
    Silloin ei hymyilyttänyt mutta vahingosta viisastuu ja ei enää permiksiä kiitos :)
    Paketti 2 olis mun hiuksiin sopivampi ;)

    -Gabriella

    VastaaPoista
  15. pahin tukka kriisi on ollut se,kun otin teini-iässä permanentin,voi kamala.
    sitä yritti suoristaa jos milläkin,ei onnistunut.eka ja viimeinen kerta kun mun päähän tulee minkäänmoisia kiharoita.
    paketti 1 kiitos.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  16. 1990-luvun alun permiksissä jos missä riittää kauhutarinaa! Oikeasti! Ensin laitetaan mahdollisimman pienellä rullalla tiukka kiharainen permis, loivista ei ollut tietoakaan silloin. Sitten lyhennetään tukkaa lapaluun mittaisesta hartioille, koska latvat on kuivat ja vielä kerrostetaan se ajan muodin mukaisesti. Puudeli! Ja 12-vuotiaalle puudeli oli aika kova paikka :D

    Ei ikinä enää permiksiä. Paketti 2 sopii omaan tukkaan paremmin.

    VastaaPoista
  17. Elämäni pahimmat tukkakriisit koin molempien lapsieni ollessa n. 4kk. Tukkaa lähti tupottain ja joka kerta suihkun lattialla oli kasa hiuksia,yök. Kesti aikansa,että tukka kasvoi takaisin,mutta onneksi kuitenkin kasvoi :D paketti 2 olisi mukava voittaa!

    -Kitty-
    am_kivuoti@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Kamalinta mitä tukalleni on tapahtunut on oikea surkeiden sattumusten sarja, mutta näin lyhykäisyydessään siinä kävi niin että ensin olin vaalentanut hiuksiani eri sävyllä millä yleensä olin sen tehnyt ja tämän seurauksena vaalean sävy oli himpun verran liian vaalea omaan makuuni ja halusin korjata asian laittamalla siihen tummanvaalean sävyn päälle. kaikkienhan tämä pitäisi tietää ja siitä lähtien olen tiennyt itsekin että ei juuri vaalennettuun tukkaan voi todellakaan mennä laittamaan tummanvaaleaa sävyä itse, koska lopputulos ei todellakaan tule olemaan kauniin hiekan vaalea vaan jotain vihreää ja yhtä aikaa harmaata. Tämä onneton tunarointi ei ainakaan silloin naurattanut tippaakaan ja vieläkin sitä kauhulla muistelen, mutta onneksi oli kuitenkin sen verran fiksu että en enää tätä tilannetta yrittänyt itse mennä korjaamaan, vaan soitin tutulle kampaajalle ja sain ajan onneksi jo muutaman päivän päähän niin kovin montaa päivää ei tarvinut sitten vältellä ihmisten ilmoja ja kulkea nuttura ja huppu päässä.

    Palkinnoista kiinnostaisi ehdottomasti tuo kakkonen :)
    doriss.blog@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Paketti 2 olisi mieluisampi :) Omat hiuskatastrofaalini (joita on paljonkin) liittyvät niihin aikoihin, kun minulla oli vaaleat hiukset ja yleensä vaalensin niitä enimmäkseen kotona. Yhden kerran lopputuloksena olivat harmaat hiukset ja se nyt ei vielä maata kaatanut, ehkä pahinta oli kun sain aikaan vihreät hiukset :D Sen kerran jälkeen taisinkin sitten päätyä ihan pysyvästi tummiin hiuksiin ;) Ja vaikka nuo sattui itse vaalentaessa, niin kyllä sitä sattui kampaajallakin käydessä. Yhden reissun jälkeen itku tuli, kun juurikasvua vain piti vaalentaa kampaajien koulutustilaisuudessa ja lopulta pääni olikin sitten aivan tipun keltainen. En vielä tänä päivänäkään ymmärrä, miten kampaajien koulutuksesta voidaan joku päästää sen näköisenä pois. Tuumasivat vain, että kyllä siihen tottuu, että meikkaa vähän voimakkaammin, niin ei ole niin paha kontrasti. Oli kyllä ihan hurjan keltainen lopputulos, koskaan en itse vaalentaessa sellaista saanut aikaan, vaikka virheitä sattuikin. Silloin ei naurattanut, mutta nyt jo kyllä :D
    minnal@luukku.com

    VastaaPoista
  20. Pahin oli varmasti, kun halusin värjätä blondin tukan punaiseksi vuonna 2003. Värjättiin, ei se blondissa pohjassa pysynyt hyvänä ja kampaaja iski pitkään, vaalennettuun tukkaan värinpoiston. Tukasta tuli kuin purkkaa ja se lähti pestessä lavuaariin. Menin kainaloihin asti ulottuvalla punaisella tukalla kampaajalle, tulin ulos vaalealla tukalla, joka pisimmillään ei ylettänyt edes korvannipukkaan asti! :O Paketti nro 2 olisi mieluisampi.

    VastaaPoista
  21. Kauheinta on ollu ehkä epäonnistuneet otsatukat :( Tai se kun tukka on värinpoiston jälkeen jääny oranssiks :D

    Itse tykkäisin paketista 2 :)

    VastaaPoista
  22. Paketti 2. sopis ehkä paremmin tän vaalian tukan kanssa :3

    Kamalin hiustarina? Mulla on ollu varmaan kaikki sateenkaaren värit tukassa vihreää lukuunottamatta, mutta luulen että ne on omana aikanaan ollu hyvinkin mun mieleeni. Pahin trauma on varmaan jäänyt siitä, kun ala-asteella yks poika (joka saattoi ehkä olla sen aikainen ihastukseni..) länttäsi purkan mun tukkaan ! Voin kertoa että sillon itketti mennä näyttämään sitä äitille ja oli aikamoinen prosessi saada se pois. Taidettiin siinä vähän saksia käyttää apuna..

    VastaaPoista
  23. Ehkäpä se pahin hiuskriisi tuli joskus yläasteella, kun menin kampaajalle ja puhe oli poistaa vain vaurioituneet latvat ja ihan vain sen verran, kuin on pakko. En halunnut luopua pitkistä hiuksistani yhtään enempää. Lopputulos oli että ennen kuin huomasinkaan, ainakin 10-15 cm lähti tukasta, vaikka se kaikki ei kyllä ollut "pakollista huonoa latvaa" mistä oli ollut puhe. Se oli kamalaa, inhotti niin lyhyet hiukset enkä ollut yhtään tyytyväinen!
    Paketti numero 2 olisi toiveissa. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Molemmat paketit jeesais tosi paljon mutta ehkä enemmän 1 vain tumman kuivashamppoon vuoksi. :) Kamala tukka kriisi oli ysiluokalla kun oisi ollut itsenäisyyspäivänjälkeen ysien tanssit ja minulla oli vihreät hiukset :/ Onneksi äitiltä löytyi punainen ja musta väri kotoa niin saatiin pelastettua mun tukka ja pääsin tanssimaan :)

    VastaaPoista
  25. Lähdin kerran hiusväri päässä suorittamaan ``nopeaa`` asiaa. Arvatenkin aikataulu petti ja väri oli moninkertaisesti liian kauan päässä eikä hiusten kunto ollut sen jälkeen kovinkaan kumoinen...
    Paketti 2:ssa kiinnostaa ihan erityisesti tuo suolasuihke, joten se olisi valintani.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  26. Kamala hiustarina on klassinen "lähdin itkien kampaajalta". Kahdesti on käynyt näin. Toisella kerralla kampaaja leikkasi hiukset liian lyhyiksi ja leikkaus oli muutenkin suoraan 80-luvulta. Toisella kerralla värjäys epäonnistui täysin ja hiusten kunto oli seuraavan vuoden ajan aivan kamala. Noiden jälkeen olen ollut supertarkka sen kanssa, mihin menen kampaajalle.
    Paketti kakkone kiinnostaa enemmän. Kaikki sen tuotteet on sellaisia joita käytän muutenkin, mutta biozellilta ei ole tullut kokeiltua :)
    -heisi (ceran(at)luukku.com

    VastaaPoista
  27. hmm mulle ei kyllä mitää ihan kamalaa hiustarinaa oo kerrotavaksi....paitsi! Kun oli mun konfirmaatio nii edellisenä päivänä menin leikkuuttaa hiukset ja lopputulos oli et mun "kiva" polkkatukka sai mut näyttämään jalkapallolta, eli rippikuvissa näytän jalkapallolta :D

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Pyysin miestäni tasoittamaan latvoja, ihan näin kotikutoisesti keittiösaksilla, sanoin että muutama sentti saa lähteä niin saa huonot latvat pois.
    Hän otti koko poninhännän kerralla käteen ja leikkasi siitä pätkän pois, ajattelin että ok, saahan niitä sitten tasoitettua jos ei ihan tasaisesti mene. Jotenkin lopputulos oli se, että kun hiukset avasi pitkin selkää, oli pituus toiselta puolelta varmaan 10cm lyhyempi ja loppujen lopuksi kaikkien korjausten jälkeen pituutta lähti se reilusti yli 10cm :)
    Ensi kerralla en yritäkään säästää vaan suosiolla kampaajalle....
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  29. Niin ja lisäyksenä vielä, että paketti 2 olisi toiveeni.

    VastaaPoista
  30. Kerran vaalensin eri värillä kuin normisti ja vihertävähän siitä tuli, onneksi kampaaja pelasti.

    VastaaPoista
  31. Paketti 2 :) Mitään ihan kamalia juttuja ei ole oikeastaan sattunut. Minulla oli jossain vaiheessa todella pitkät hiukset jotka olivat usein sitten leteillä, kun olivat niin paksut. Kamalaa ja ärsyttävää tahtoi olla joskus se, että tuntemattomatkin ihmiset tulivat niitä sitten hipelöimään, että kun on niin paksut ja hyvät hiukset :D
    Nimimerkki Millanen

    VastaaPoista
  32. Aikoinaan kun raitoja laitettiin kotioloissa muovihupun kanssa, kävi niin että rei'istä aine pääsi leviämään koko tyveen. Lopputuloksena hirveä blondi päälaen kokoinen läntti päässä :D ottaisin paketin 2. Heidi

    VastaaPoista
  33. Minulla ei varsinaisesti ole koskaan tapahtunut mitään kovin kamalaa hiuksille, mutta lapsuudesta muistuu mieleen yksi tarina. Minulla oli ensimmäiset 3 luokkaa pitkät, puoleen selkään olevat hiukset ja sain yhtäkkiä päähäni, että haluankin lyhyen polkkatukan (ei voi tajuta, kuka nyt haluaa ihanat, pitkät hiukset pottatukaksi?!). No, ne sitten leikattiin ja olihan koulussa kavereilla hauskaa sen jälkeen. Voin kertoa, että kadutti. :D Paketti 2. miellyttäisi!

    VastaaPoista
  34. Paketti 1. Värjäsin hiukset joku kerta kuparinruskeaksi, mutta en tajunnut hämärässä että väristä tulikin kirkuvan oranssi jostain syystä. Huomasin vasta samana päivänä myöhemmin kaupassa sovituskopissa kirkkaassa valossa hiusteni todellisen värin ja pitipä samalla kertaa ottaa perusruskea hiusväri mukaan ja värjätä vielä illalla uudestaan.
    t.Maikki

    VastaaPoista
  35. Tää on ehkä kauhein,mutta samalla kyllä itteetä nauratti kun tää tapahtu:D.
    Tulin koulusta ja menin koneelle. Noh,se kone sitte lagitti eikä toiminu ollenkaa,joten oli pakko keksii jotai tekemistä. Näin sakset pöydällä ja ajattelin että vois vaikka leikata otsahiukset! Siitä seurasi hyvinhyvin epätasaset otsahiukset!:D En voinu kahtee tuntii mennä alakertaan, koska ne oli nii hirveet ja isä oli siellä. Ootin sitte siskon kotii joka korjas tämän kauhean päähän piston:'D

    VastaaPoista
  36. Meinasin jättää osallistumatta tähän arvontaan, kun vieläkin niin sylettää muistella aikanaan ottamaani permanenttia :D
    Se siis meni pieleen (paloi) aivan täysin ja lopputuloksena oli räjähtänyt kasarilook. Kampaaja itsekin huomasi lopputuloksen ja antoi alennusta, mutta eipä paljoa mieltä lämmittänyt.
    Itkin koko matkan kotiin. Onneksi jossain vaiheessa iltaa tajusin itkuisena painua hiusten pesulle ja sen jälkeen huomasin, että sain kosteita kiharoita puristeltua edes vähän inhimillisemmiksi.
    Sinnikkäästi pärjäsin sen hirvittävän hiustyylin kanssa niin kauan, että sain leikattua sen pituuksista pois.
    Ei siis enää koskaan permanenttia minulle :)
    Jos onnetar suosii, niin valitsen paketin 1.
    -haaruhainen-

    VastaaPoista
  37. Paketti 2 ois mulle mieluisampi. Olen tostaiseksi säilynyt pahoilta hiusmokilta, johtuen ehkä siitä etten koskaan ole näille mitään kovin mullistavaa tehnyt. Purkkaa nyt tietysti on ollut hiuksissa kerran jos toisenkin, mutta ei vuosiin. Pieni itkuinen hiuskriisi oli kun kävin valmistujaisia varten kampaajalla ottamassa kampauksen, enkä tykännyt siitä miten oli etuhiukset kihartanut. Mitään ei tietenkään voi suoraan kampaajalle sanoa, mutta kotona sitten harmitus. Onneksi löytyi suoristusrauta ;)

    VastaaPoista
  38. Pahin hiusmokani tapahtui minulle pienenä, kun pujottelin ja väkerteilin kampaa hiuksiini, ja sinne se sitten jäikin. Siinä sitten koko loppu päivä yritettiin saada sitä pois, ja loppuen lopuksi piti katkaista koko kampa ja vähän repiä hiuksiakin mukana. Ja paketti 2 olisi minulle hyvä!
    T. Iida

    VastaaPoista
  39. Mulla on parikin hirveää hiusmokaa, mutta yks on yli kaikkien.. Leikkelin itselleni otsatukan jota yritin sitten tasoitella, tavoittelin sellaista pientä kulmaa keskelle.. Lopputulos oli pieni tupsu otsalla jonka takia tuli itkettyä useampi viikko, eikä sille voinut oikein mitään tehdä kuin odottaa että se kasvaa. En sen jälkeen itse otsatukkaani trimmaillut ja lopulta kasvatin sen kokonaan pois :D Paketti 1 olis mulle just hyvä :)

    only-mortal@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Ensimmäinen hiusten värjäys, äiti värjäsi kotona ja värin piti olla vaalea, joka lähtee muutamassa pesussa pois.
    Lopputulos oli kuitenkin porkkanan oranssi ja väri lähti vasta kasvamalla hiuksista eli oli ja pysyi.
    Talven valkoinen lumi vielä korosti räikeätä oranssia väriä.
    Paketti nro 2 kiinnostaa enemmän.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  41. Kauhein hiusmoka oli varmaan lukioaikana, kun kävin yhdellä kampaajalla joka halusi välttämättä leikata otsatukan. Hyvältähän se siellä kampaajalla näytti mutta kun omaa taipuisan tukan eikä osannut itse sille mitään tehdä niin huhhuh. Kahden kerran jälkeen opin enkä ole sille kampaajalle enää mennyt :) paketti 2.olisi minulle mieluisampi :)

    VastaaPoista
  42. Elän varsiaista painajaista paraikaa tukkani kanssa. Noin puolitoista vuotta sitten ohimoilta putosivat kaikki hiukset kerrallaan pois, alkuun asia oli helppo piilottaa kun kyseessä oli vain siilitukka. Nykyään ohimoiltani lähtee joka ikiseen suuntaan (kiitos luonnonkiharoista..) töhöjä joita on vaikea taltuttaa millään konstilla. Hiuslakkaa kuluu kuukausi per pullo vauhdilla kun aiemmin pullo kesti noin vuoden :) Vihdoin aletaan olla siinä vaiheessa, että suurin osa hiuksista yltää ponnariin juuri ja juuri, muttei kuitenkaan kaikki. Pahin tilanne on kuitenkin se kun lakka "pettää" esim. kovassa tuulessa tai treenatessa - > ohimoiltani nousee töhöosioita mitkä sojottavat sinne tänne, ja ne ei pysy millään alhaalla. Näytän aivan sähköshokin saaneelta siis aina silloin tällöin :) Toivottavasti tämä on kohta ohi...

    Ja paketti 1, tummien hiuksieni takia :)

    VastaaPoista
  43. Onneksi mitään kovin pahaa ei ole käynyt, mieleen tulee lähinnä se kun lapsena päätimme siskoni kanssa leikata toisillemme otsatukat, lopputuloksen varmaan arvaa :)
    Kakkospakettia tavoittelen ykkösvaihtoehtona.
    wonderwhy(at)netti.fi

    VastaaPoista
  44. Kaupan väreillä värjäsimme ystävän avustuksella tukkani yli vuosi sitten ja lopputulos oli erittäin vihreä.. kääk! Siinä hetki ihmeteltiin että mitäs nyt mutta googlehan ne vinkit antoi. Ensin yritin sitruunalla saada vihreyttä taittumaan mutta se ei toiminut. Seuraavaksi ketsuppi.. joo, olin alkuun hyvin epäileväinen mutta pakko oli kokeilla. Ja kuinka tyhmäksi sitä ihminen tunsikaan itsensä hengaillessaan puoli tuntia ketsuppihaude päässään! mutta toimi! vihreys hävisi, väristä tuli siedettävä mutta kyseistä sävyä en ole sen koommin käyttänyt.. :) Paketti 2 ois meikäläisen tukalle sopiva.--Sirtsu

    VastaaPoista
  45. Poikaystäväni sai joskus tupakkaa sytyttäessään pitkät hiukseni tuleen. Ei onneksi palaneet pahoin, mutta itkuhan siitä tuli ja se käry oli järkyttävä! Paketti numero 1 olisi kiva :)

    VastaaPoista
  46. Mullahan näitä hiuskommelluksia riittää vaikka muille jakaa, mutta yksi hyvin mieleenpainuva oli yläasteella, kun sain päähäni haluta permanentin takapuoleen asti ulottuviin hiuksiini. Tavoitteena olivat loivat rantakiharat, mutta lopputuloksena ylitiukka kasarihirvitys. Lisäksi itse kihara alkoi vasta muutaman sentin päässä tyvestä, joten jouduin aina kihartamaan tyven erikseen laineraudalla. Kampaaja ei myöskään antanut mitään permanenttihiuksille sopivia hoito-ohjeita, enkä minä hölmönä teinarina tajunnut niiden jotenkin erilaista huolenpitoa kaipaavan. Lopputuloksena oli sitten superkuiva pörrökasa. Huh, sitä ei kyllä ole yhtään ikävä. :D

    Jos onni potkii, niin haluaisin paketin numero kaksi. glida@live.com

    VastaaPoista
  47. Olen synnärillä töissä ja sain kerran lapsivesi- ja verisuikun päälleni synnytyksen yhteydessä. Yritin pestä pahimmat pois mutta näytin kyllä aika kamalata ja oli siinä vähän naurussa pitelemistä kun yritin selitellä muille potilailleni mitä oli tapahtunut minun tunti sitten viimeisen päälle olleille hiuksille kun nyt tulin hiukset märkänä ja takkuisena :D paketti 1 kiinnostaa! lakon_ illuusia@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Mieleen on eniten jäänyt moka, jonka itse aiheutin veljeni hiuksille. Tämä oli illalla lähdössä ala-asteen discoon, ja mun piti vähän vain lyhentää tukkaa sivuilta. Lopulta hiukset oli täynnä lovia ja pikkuveli pääsi vielä samana päivänä parturiin korjaamaan mun jäljet :D Meni mooonta vuotta ennen kuin kukaan antoi mun koskea koneella tukkaansa.

    Paketti 1 kiinnostaa, idamannila@gmail.com

    VastaaPoista